"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Volkswagen yine erteledi

14 Aralık 2019, Cumartesi 21:53
Almanya’nın en önemli otomobil dergisi “Automobilwoche”, Volkswagen’ın Türkiye’de yeni fabrika kurma kararını bir kez daha ertelediğini bildirdi.

VOA Türkçe’deki habere göre Wolkswagen’in Wolfsburg’daki merkezindeki kaynaklardan, Türkiye’ye yönelik yatırım kararının kesinleşmesinin “en erken 2020’nin ilk çeyreğinin ortalarından itibaren olabileceği” şeklinde bilgi alınırken, “Automobilwoche” şirketin yeni fabrikasının yeriyle ilgili nihaî kararı önümüzdeki Şubat ayında almayı planladığını öne sürdü. Türk basınında son günlerde çıkan bazı haberlerde, Volkswagen yetkililerinin resmî açıklamayı 2019 sona ermeden yapmayı planladıkları öne sürülmüştü. Geçen Eylül ayında, Türkiye’nin Suriye’nin kuzeydoğusuna askerî harekâtı sebebiyle kurulacak yeni fabrikayla ilgili kararını erteleyen Volkswagen, bu kararı “şartların kestirilememesi ve imaj kaybı” sebepleriyle gerekçelendirdi. Ancak şirket yetkilileri yatırım planının sadece askıya alındığını ve birkaç kez yeni yer arayışında olmadıklarını da açıkladı.

Okunma Sayısı: 3054
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı