"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yabancılar, “Öğrenci Evine” çıkacak

14 Aralık 2019, Cumartesi 21:39
Türkiye’de bir ilke öncülük ederek gayrimenkul sektörünü yatırım amaçlı öğrenci evi projesi “Univa” ile tanıştıran Erkanlı Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, 2021 yılına kadar bütün dünya genelinde öğrenci nüfusunda yaşanacak artışın Türkiye’deki yatırımları doğrudan etkileyeceğini söyledi.

Öğrenci evi projelerinin odağının Türkiye olacağını söyleyen Erkanlı, “Türkiye’de her yıl 400 bini aşkın öğrenci, yükseköğrenim hayatına adım atıyor. Buna karşın Türkiye’deki yurtların yatak talebini karşılama oranı ise yalnızca yüzde 25 civarında. UNESCO verilerine göre Türkiye, yurtdışından gelen öğrenci sayısında dünya sıralamasında ikinci ülke konumunda. Rakamlar öğrenci evi projelerini hayata geçirenlerle, bu alanda yatırım yapanların geleceğin kazananları olacağını açıkça gösteriyor” dedi.

Okunma Sayısı: 1339
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı