"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yaz ayında araç bakımıyla ilgili neler yapılmalı?

28 Nisan 2016, Perşembe 19:04
Baharın gelmesiyle birlikte araç sürücülerinin araçlarının yazlık bakımını da mutlaka yaptırmaları gerektiği belirtildi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde havaların ısınmasıyla birlikte tamircilerde yazlık bakımı yoğunluğu yaşanıyor.

Özellikle yaz lastiği değişimi balatalar, araçların yağ ve su başta olmak üzere mekanik aksamının da gözden geçirilmesi gerektiği belirtildi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan oto sanayi esnafı Uğur Arslan, yazlık bakımların ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi. Arslan, "Araçlarımızın ilk olarak lastiklerinin yaz lastiği ile değiştirilmesi gerekiyor. Daha sonra da aracın balataları, yağı, suyu ve diğer mekanik aksamları gözden geçirilmeli." diye konuştu.

Okunma Sayısı: 1679
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı