"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'12 Eylül tarihimizde kara bir leke olarak kalacaktır'

12 Eylül 2019, Perşembe 19:30
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 Eylül darbesinin 39. yılı dolayısıyla yaptığı paylaşımda, "Üzerinden 39 yıl geçmesine rağmen halen utançla hatırladığımız 12 Eylül, demokrasi tarihimizde kara bir leke olarak kalacaktır." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından, 12 Eylül darbesinin 39. yılı dolayısıyla paylaşımda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımında şunları kaydetti:

"Üzerinden 39 yıl geçmesine rağmen halen utançla hatırladığımız 12 Eylül, demokrasi tarihimizde kara bir leke olarak kalacaktır. O karanlık günlerde haksız şekilde darbecilerin zulmüne uğrayan, işkence gören, idam edilen tüm vatandaşlarımızı saygıyla ve rahmetle yad ediyorum. Bu millet, bir daha asla yeni 27 Mayıs'ların, 12 Eylül'lerin, 28 Şubat'ların, 15 Temmuz'ların yaşanmasına izin vermez. Bizler de her zaman darbelerin karşısında durmuş bir siyasi kültürün temsilcileri olarak milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmaya devam edeceğiz."

AA

Okunma Sayısı: 1435
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    13.9.2019 10:47:35

    12 EYLÜL DARBECİLERİ maalesef hak-hukuk,adalet ve demokrasimize ciddi darbe indirdiler. DEMOKRASİ nimeti olarak iktidara gelen sizlerde bu nimetin idrakini şükür ve güzel hizmetlerle yapmak yerine maalesef kiii 'İSTİSMAR ,ettiniz. Merhum şehit başbakanımızın uğradığı 27 MAYIS ile merhum DEMİREL'in 12 MART,12 EYLÜL DARBE mağduriyetlerini de istismar ediyorsunuz. DARBELERE KARŞI OLAN siyasetçi HAK-HUKUK-ADALET ve DEMOKRASİ için hizmet eder,şahsi ve yandaşları için alicengizlik yapmaz. Sahi sizin millete direkt hangi hizmetiniz var.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı