"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

2 bakanlık olaylı maçlar için müfettiş görevlendirdi

26 Nisan 2016, Salı 13:21
İçişleri Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığınca, Trabzonspor-Fenerbahçe ve MKE Ankaragücü-Amed Sportif Faaliyetler arasındaki maçlarda çıkan olaylara ilişkin inceleme başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, İçişleri Bakanlığı, Süper Lig'deki Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ile Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta oynanan MKE Ankaragücü-Amed Sportif Faaliyetler maçında çıkan olayları incelemek üzere birer mülkiye müfettişi görevlendirdi.

Maçlardaki olaylarla ilgili Gençlik ve Spor Bakanlığınca da birer müfettiş görevlendirilerek inceleme başlatıldığı öğrenildi. 

Bakanlıklarca görevlendirilen müfettişlerin ortak çalışacakları belirtildi.

AA

Etiketler: müfettiş
Okunma Sayısı: 1256
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı