"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

2 ilde acele kamulaştırma yapılacak

17 Mayıs 2016, Salı 09:19
İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır'ın Sur ve Bağlar ilçeleri ile Şırnak'ın Cizre ve Beytüşşebap ilçelerindeki bazı taşınmazlar polis güvenlik noktası yapılması amacıyla acele kamulaştırılacak.

İçişleri Bakanlığı, polis güvenlik noktası yapılması amacıyla Diyarbakır'ın Sur ve Bağlar ilçeleri ile Şırnak'ın Cizre ve Beytüşşebap ilçelerindeki bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma yapacak.

Konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Diyarbakır'ın Sur ilçesinin İskenderpaşa ve Bağlar ilçesinin Kaynartepe mahalleleri ile Şırnak'ın Cizre ilçesi Nur ve Beytüşşebap ilçesinin Elki mahallelerinde polis güvenlik noktası yapımı amacıyla bazı taşınmazlar tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere Emniyet Genel Müdürlüğünce acele kamulaştırılacak.

AA

Okunma Sayısı: 1276
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı