"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

28 Şubatçı komutanlar cezaevine girecek

23 Temmuz 2021, Cuma
28 Şubat davasında aralarında Çevik Bir ile Çetin Doğan’ın da bulunduğu 14 sanığa verilen hapis cezalarına yönelik itirazlar başsavcılık tarafından reddedildi.

 

Başsavcılığın yazısında, atılı suçtan yargılama görevinin genel mahkemelere ait olduğu kaydedildi. Sözcü’nün haberine göre, mahkemede cezası onanan sanıklar hakkında, cezanın 3 yıldan fazla olması nedeniyle yakalama kararı çıkaracak. Sanıklar daha sonra cezaevine konulacak.

Okunma Sayısı: 1217
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    25.7.2021 13:22:19

    28 ŞUBAT olalı yıllar oldu bu suçu işleyenelr için ceza yeni.Amma lohusa ve suçu belge-delile dayanmayan,iftiracıların iftiraları,cadı avı ise cadı avı diyen sapkın zihniyetin işgüzarlığı nedniyle binlerce masum hemen hapse atıldı. BİR ŞAHSIN,ANA-BABA-İDARECİ,KURUM-DEVLETİN İTİBARI ÖNCELİKLE ADİL OLMASIYLADIR. Siz adaletli davranmıyorsanız iser atlas kaftanalr giyin,isterse sırça köşklerde,haramsaraylarda ahkam kesin sizin itibarınız kendinize menkuldür. Yarın yaştan dolayda bunlar denetimli serbest diyeceeek ve esas cezalar mahkemi kübraya kalacaktır.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı