"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'li Başkan'ın dramı yürekleri dağladı (!)

02 Mart 2016, Çarşamba 10:07
AKP'li Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in makam aracıyla ilgili 'isyanı' tepki çekti.

AKP'li Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, makam arabasının Volkswagen Passat olmasına isyan etti. Fiyatı 100 ila 200 bin lira arasında değişen makam aracını beğenmeyen ve fiyatı 600-700 bin lira arasında değişen Mercedes S350'ye binmek isteyen Keleş; sosyal medyada tepki çekti. Keleş bu sözleriyle Ak Saray'daki harcamalarla ilgili gelen tepkilere karşı "İtibardan tasarruf olmaz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın izinde olduğunu gösterdi.

Keleş açıklamalarında "İstanbul Valisi S350'ye biniyor. Hakkari Valisi de S350'ye biniyor o zaman nasıl Kastamonu, Ankara, İzmir, Pendik, Üsküdar Belediye Başkanları Audi'ye biniyorsa, Düzce Belediye Başkanı'nın da en doğal hakkı" diye konuştu.

İŞTE SOSYAL MEDYADA HIZLA YAYILAN VİDEO

Keleş şunları söyledi: Eğer bir toplantı varsa yurt dışı toplantısı varsa, Düzce belediye başkanı olarak benim davet edilmediğimi duyarsanız, buna sevinmeyin üzülün. Davet edildiğini duyarsanız da, Düzce Belediye Başkanının uluslararası ölçekte de etkili olduğunu sizin adınıza orda bulunduğunu lütfen unutmayın. Sizleri temsil ediyoruz sonuçta. Mesela araba meselesinde de aynısını söyledim. Sizler şöyle bir tablo mu istiyorsunuz: "Tüm belediye başkanları Mercedes’le Audi ile gelsin Düzce Belediye Başkanı Passat’ta gelsin." Bunu istiyorsanız Passat’da bineriz. Benim için çok önemli değil. Ama temsil makamındaki insanlar, sizleri temsil edenler, gerekli olanları yapmalı. Bazı şeyler zorunluluktur. Bunları lüks sefahat için yapmıyoruz. Düzce’nin imajını ortaya koymak için yapıyoruz.

VATANDAŞIN TEPKİSİNİ ÇEKTİ

Sosyal medyaya düşen bu konuşma olay oldu. Fiyatları 100 - 200 bin TL arasında değişen Passat marka otomobili küçümseyen, halkın ödediği vergileri "itibar" diye lüks makam araçlarına harcamak isteyen Belediye Başkanı'nın açıklamasına vatandaşlar tepki gösterdi.

Okunma Sayısı: 5152
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • TCKergin

    2.3.2016 17:30:00

    İtibardan tasarruf olunmaz. Balik baştan kokar.

  • vefa umurca

    2.3.2016 16:49:04

    vah canımmm... haklı o şaşalı mabadı, altından yapılmış. o ne yapsın ötekilere binince değeri düşüyor. adam haklı canım, değeri düşerse bu millet bir daha onu seçmez, malesef bu ülkedeki durum bu. oy veren mabadın değerine veriyorsa, tabi ki oy isteyende benimki en değerli diyecek. haydi hep birlikte ağlıyalım ağlanacak halimizeeeeeee........

  • HürDemokrat

    2.3.2016 16:00:55

    Vah vah vaahhh!!!

  • HÜSEYİN İLHAN

    2.3.2016 15:09:27

    Balık baştan kokar sözü boşuna değil.KOKUŞMUŞLUK HAD SAFHADA.

  • demokrat

    2.3.2016 12:28:15

    bir yardım kampanyası ile layık olduğu arabayı alalım sayın abimize..yazık ya hu...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı