"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'lilerin yaptığı tutarsızlık: Batı överken iyi, yererken kötü!

29 Mart 2016, Salı 11:11
Türkiye'nin dünyadaki imajıyla ilgili değerlendirme yapan yazar Akif Emre, AKP'lilerin de bu noktada kendilerini sorgulaması gerektiğine dikkat çekti.

Akif Emre'nin Yeni Şafak'ta yer alan bugünkü yazısında ilgili bölüm şöyle: "Tam bu noktada hatırlanması gereken, özellikle AK Partililerin kendilerini sorgulaması gereken, zaman zaman duygusal tepkilere yol açan bir çelişkili durum var. Yakın zamana kadar 'saygın' Batılı medya organlarının, Türkiye'yi ve onu yönetenleri göklere çıkarırken bunu övünçle karşılarken aynı gazete ve dergilerin tersi yayın yaptığında komplo teorisiyle açıklama girişimleri en basitinden tutarsızlıktır. Dünya sistemini ve onun çevresi ile, müttefikleri ile ilişkilerini, diplomatik ve de hegemonik ilişkiler bağlamında sağlıklı biçimde okumadıkça bu tür çelişkilere düşmemek kaçınılmaz bir durum.

"Türkiye'nin bölgesinde yaşanan krizleri ve içerideki sarsıntıların tümünü komplo ile açıklamak birilerini rahatlatabilir ancak sorunu çözmeye faydası olmaz. Nerede ne yanlış yapıldı gibi özeleştiri yerine başkalarını suçlayan bir bakış açısı sağlıklı bir siyaset üretemez."

Etiketler: akif emre, yeni şafak, akp
Okunma Sayısı: 1281
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı