"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Alanya kaymakamı 2 hafta sorgulandı

10 Aralık 2017, Pazar 18:30
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında, İstanbul’da yakalanan Alanya eski Kaymakamı Erhan Özdemir, “Ben, devlete karşı ayıp bile etmedim” dedi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Alanya eski Kaymakamı Özdemir hakkında yakalama kararı çıkarılmasının ardından Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri operasyon başlattı. Özdemir’in İstanbul’da olduğunu belirleyen Antalya polisi, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bilgi verdi. Antalya TEM ve İstanbul TEM ekipleri, koordineli yapılan teknik ve fiziki takibin ardından Özdemir’i, 26 Kasım günü Fatih ilçesinde kaldığı evde gözaltına aldı. Tanınmamak için sakal bırakan ve saçını boyatan Özdemir, sorgulanmak üzere Antalya’ya getirildi. İki hafta süren sorgunun ardından Özdemir, Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Antalya Adliyesi’ne götürüldü. Polisler eşliğinde emniyetten çıkarılırken, gazetecilerin “Hakkınızdaki iddialarla ilgili bir şey söyleyecek misiniz?” sorusuna cevap veren Özdemir, “Ben, devlete karşı ayıp bile etmim arkadaşlar” dedi.

 

DHA

Etiketler: alanya, kaymakam
Okunma Sayısı: 2896
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı