"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Anaokulunda çocuklara kötü muamelede bulunan öğretmen görevden alındı

23 Kasım 2018, Cuma 12:53
Ankara'da özel bir anaokulu çalışanı öğretmenin görevine okul yönetimi tarafından son verildi.

Ankara'da özel bir anaokulunda, çocuğa kötü muamelede bulunan öğretmenin görevine okul yönetimi tarafından son verildi.

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), Ankara'da özel bir anaokulunda meydana gelen ve sosyal medyada yer alan video görüntülerinde, öğrencilere şiddet uygulandığı iddia edilen öğretmene ilişkin açıklama yapıldı.

Açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Olayda görevli çocuk gelişimi uzman öğreticisinin son birkaç hafta içinde ailevi sıkıntılar yaşadığı, kurumdan izin almadan öz yeğenini kuruma getirdiği, video görüntülerindeki çocuğun da yeğeni olduğu, kendi sınıfında yeğenine yüksek sesle bağırdığı, susturmak için ağzını kapayarak fiziki müdahalede bulunduğu bilgisine ulaşılmıştır. Videodaki görüntüler üzerine, özel anaokulu tarafından, ismi geçen çocuk gelişimi uzman öğreticisinin görevine son verilmiştir."

Ayrıca olayla ilgili gerekli inceleme ve soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

 

AA

Okunma Sayısı: 1581
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı