"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ankara, PKK'nın mayın haritasının peşinde

10 Eylül 2015, Perşembe 12:15
Dağlıca ve Iğdır'da düzenlenen saldırıların ardından Emniyet birimleri, terör örgütünün mayın haritasının peşine düştü.

PKK’nın bomba haritası hazırlayarak eylemlerini gerçekleştirdiği değerlendiriliren güvenlik birimleri, karayollarının hangi noktalarına bomba döşendiğini tespit etmeye çalışırken özellikle menfezler üzerinde yoğunlaştı.

ARAMA SONRASI TUZAK

Habertürk Gazetesi'nden Mustafa Türk'ün haberine göre; Bazı menfezlere, güvenlik birimleri arama yaptıktan sonra PKK tarafından hızlıca bomba yerleştirildiği, güvenliğin sağlandığı düşünülen yollarda bu bombalar patlatılarak eylem gerçekleştirildiği öğrenildi. Güvenlik birimleri, aramaların sıklaştırılması için harekete geçti.

ZIRH DELİCİ ROKETATAR

Öte yandan PKK’nın Doğu ve Güneydoğu bölgesinde güvenlik birimlerine karşı zırh delici roketatar kullandığı belirlendi. PKK’nın, stokladığı silahlarla eylemlerini aralıksız sürdürdüğü, örgütün kullandığı bazı silahların 60 santim duvarı delebilecek güçte olduğu emniyet raporlarına yansıdı.

Terör örgütü zırh delici roketatarın yanı sıra tanksavar ve uçaksavar türü ağır silahlara sahip. Eylemlerinde tonlarca güçlendirilmiş el yapımı bomba kullanan örgüt ayrıca Doçka, Kanas, RPG-7 Roketatar, BCK Fişeği, M-16, G-3, Kalaşnikof ile C3, C4, A4 patlayıcıları da elinde bulunduruyor.

Etiketler: pkk, mayın haritası
Okunma Sayısı: 1845
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    10.9.2015 17:06:07

    Sabahı şerfileriniz hayır olsun.Ama olmuyor ve ne yazık ki 100 civarındaki şehitten sonrada buna hayırlı olsun demek na mümkün.Çözüm sürecinde istihbaratı sağlıklı yapsanız ve bu hainlere fırsat vermemiş olsanız nolurdu.Yaptığınız yağmalamaların,haksızlık ve zorbalıkların üstünü kapatmak için gösterdiğiniz gayretin % 25 ni gösterseniz bunlar olmazdı.ALLAHA HAVALE ETTİK SİZLERİ.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı