"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Arama yapılan THY uçağında bomba bulunamadı

07 Temmuz 2015, Salı 16:14
Tuvaletinde ''bomba'' yazılı notun bulunması üzerine Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'ye acil inen Türk Hava Yolları'nın (THY) Bangkok-İstanbul tarifeli uçağındaki aramalarda herhangi bulguya rastlanmadı.

Tayland'ın başkenti Bangkok'tan İstanbul'a hareketinden 3 saat sonra tuvaletinde "bomba" yazılı kağıt bulunması nedeniyle Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi Havalimanı'na acil iniş yapan THY'ye ait uçak, apronda güvenli bir alana çekildi.

Yolcuları terminale götürülen uçakta güvenlik prosedürü gereğince yapılan kontrollerde, herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.  

Uçağın, yolcularıyla İstanbul'a hareket edeceği öğrenildi.

AA

Etiketler: thy, uçak, acil iniş, bomba
Okunma Sayısı: 1918
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı