"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Askeri araçların geçişi sırasında patlama

06 Ağustos 2016, Cumartesi 14:53
Van'ın Bahçesaray ve Çatak ilçesinin yol ayrımında PKK’lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcı askeri araçların geçişi sırasında patlatıldı.

Patlamada ölen ya da yaralanan olmazken, askeri araçlarda maddi hasar meydana geldi.

PKK'lı teröristlerin Bahçesaray-Çatak yol ayrımına döşediği patlayıcı saat 01.30 sıralarında askeri araçların geçişi sırasında patlatıldı.

Patlamada ölen ya da yaralanan olmazken, bazı askeri araçlarda maddi hasar meydana geldi. Patlama yerine takviye ekipler sevk edilirken, kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı. Sabah saatlerinde patlamanın olduğu yerde oluşun çukur ise Karayolları ekipleri tarafından doldurarak yol ulaşıma açıldı.

DHA

Okunma Sayısı: 1202
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı