"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakanlıklar vekâletle yönetiliyor

23 Ocak 2020, Perşembe
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in bakanlık kadrolarının yapısıyla ilgili yönelttiği sorulara Bakanlardan cevap geldi.

Gürer’in Bakanlara sorduğu, “Bakanlık ve bağlı kurumlarda üst düzey kadrolarda vekâleten görev yapan kişi sayısı ne kadardır? Müdür olarak vekâleten görev yapan il müdürü var mıdır, varsa boş kadroların doldurulmama nedeni nedir?” şeklindeki sorularına verilen cevaplar bakanlıkların yönetim şeklini gözler önüne serdi. Gürer’in sorusunu cevaplayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turan, “Bakanlığımızda halen toplam 12 üst düzey (Genel Müdür, Müstakil Daire Başkanı ve Bölge Müdürü) personel vekâleten görev yapmakta olduğunu” belirtti. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ise “Bakanlığımız merkez birimlerde 35, Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüklerinde 12, Serbest Bölge Müdürlüklerinde 4 personel üst düzey kadrolarda vekâleten görev yapmaktadır. Ayrıca bakanlığımız Ticaret İl Müdürü kadrolarına 38 personel vekâlet etmektedir” dedi. Ankara – Fatih Karagöz

Okunma Sayısı: 1277
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı