"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

BİK’te gündem YENİ ASYA

16 Nisan 2021, Cuma 00:43
BASIN İLAN KURUMUNUN DÜN YAPILAN GENEL KURUL TOPLANTISINA KATILAN GENEL MÜDÜRÜMÜZ RAMAZAN BAYRAM, BİK’İN 442 GÜNDÜR GAZETEMİZE UYGULADIĞI İLAN AMBARGOSUNU GÜNDEME GETİRDİ.

İLAN AMBARGOSU KABUL EDİLEMEZ

Bayram, toplantıda yaptığı konuşmada “Basın sektöründe dürüst ve doğru haberciliğe dayalı yayın politikasıyla tanınan ve 52. yılını kutlayan gazetemizin 442 gündür resmî ilan hakkından mahrum edilmesi kabul edilemez” dedi.

DUYARSIZLIĞI DA ELEŞTİRDİ

İlan ambargosunu ve buna karşı sergilenen duyarsızlığı eleştiren Bayram'ın sözleri Divan Başkanı olarak toplantıyı yöneten TBB Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu başta olmak üzere katılımcılarda mâkes buldu; konuyla ilgilenme sözü verdiler.

***

BİK’te gündem YENİ ASYA

Basın İlan Kurumunun dün yapılan Genel Kurul toplantısında 442 gündür gazetemize uygulanan ilÂn ambargosu gündem oldu.

Nisan itibariyle Basın İlân Kurumu Genel Müdürlük Divan salonunda yapılan tirajı 10 binden az olan gazete temsilcilerinin BİK Genel Kuruluna üye seçimi yapıldı.

Divan başkanlığını TBB Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’nun yaptığı oturumda tek aday olarak seçime giren Abdi Pehlivan temsilci olarak seçildi.

Genel Kurulda bir konuşma yapan Yeni Asya Medya Grup Genel Müdürü Ramazan Bayram şunları söyledi: “Basın sektöründe dürüst ve doğru haberciliğe dayalı yayın politikasıyla tanınan ve 52. yılını kutlayan tanınan gazetemizin 442 gündür resmî ilân hakkından mahrum edilmesi kabul edilemez. Bu durum karşısında, başta genel kurul temsilcimiz Abdi Pehlivan Beyin ve meslektaşımız olan gazete sahiplerinin mağduriyetimizi paylaşma noktasında halimizi hatırımızı sormadığını üzülerek ifade etmek isterim” dedi.

Söz verdiler

“‘Damdan düşenin halinden ancak damdan düşen anlar’ fıkrasıyla halimizi anlayacak yalnız sizlersiniz” diyen Bayram, şu şekilde devam etti: “Bu noktada sayın Divan Başkanımız Metin Feyzioğlu ve genel kurul temsilcimiz Abdi Pehlivan Beylerden ve siz meslektaşlarımızdan halimizi anlayarak duyarlılık göstermelerini bekler, saygılar sunarım. Sayın Feyzioğlu’na ve genel kurula teşekkür eder; BİK Genel Kuruluna temsilcimiz olarak seçilen Sayın Abdi Pehlivan’a başarılar dilerim.” Feyzioğlu ve Pehlivan durumdan bilgi ve haberlerinin olmadığını belirterek konuyla ilgilenme sözü verdiler.

***

Okumak için tıklayınız:

İlan ambargosuna karşı hukuk mücadelesi başlattık
Yeni Asya'ya 440 gündür ilan verilmiyor
İlan ambargosu tepkiyle karşılandı
Anayasa Mahkemesi: Resmî ilân kesmek hak ihlâlidir

Gazetemize resmî ilan verilmeyişinin Meclis gündemine taşınmasını dünkü sayımızda manşet yapmıştık.

 

Okunma Sayısı: 1905
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    16.4.2021 11:36:54

    "..Feyzioğlu ve Pehlivan durumdan bilgi ve haberlerinin olmadığını belirterek konuyla ilgilenme sözü verdiler." haberlerinin olmaması da bir eksiklik olsa gerek. Niçin haberiniz olmuyor ki? İnsan sadece kendine adaleti ararsa, gelen adalet olmuyor! Adalet dediğin şey, sana ucu dokunduğunda bile razı gelebiliyorsan adalettir. Değilse, bana dokunmayan her kimse artık yaşasa neee, yaşamasa neee!...

  • Seyit Ali

    16.4.2021 05:31:43

    Kanun kanun diyenler kanuna inanıyorsa kanuna tabi olsun. Eğer ki kanun kanun diyenler kanuna inanmayıp kanunu önce kendileri yok sayıyorsa burada hemen aklıma mekke müşriklerinin kendi elleri ile yaptıkları helvaları acıkınca yemeleri aklıma geliyor.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı