"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bin 96 sosyal konut sahiplerini buldu

27 Mayıs 2015, Çarşamba 14:35
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile TOKİ arasında imzalanan Sosyal Konut Projesi kapsamında, Sincan Temelli'de yapılan konutların sahiplerinin belirleneceği kuraların çekilmesi için Serim Sırrı Tarcan Spor Salonu'nda düzenlenen törene katıldı.

Bin 96 sosyal konut sahiplerini buldu

Konuşmaların ardından bin 96 sosyal konut için kura çekimi gerçekleştirildi.

Bakan İslam, kurada, Münevver Özatat adlı vatandaşın ismini ve ardından da konut kurasını çekti.

Özatat, çok sevinçli ve mutlu olduğunu belirterek, "Allah razı olsun. Bana çıkacağını hissetmiştim, içime doğmuştu. Herkese nasip olsun, hayırlısı olsun. Herkes bu mutluluğu tatsın. Rabbim herkese nasip etsin. Bakanımızdan, Başbakanımızdan, Cumhurbaşkanımızdan çok çok memnunum. Çok çok teşekkür ederim" dedi.

AA

Okunma Sayısı: 1592
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı