"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Birmingham City futbol oyuncusu maaşını Soma'ya bağışladı

06 Ocak 2015, Salı 22:39
Birmingham City Futbol Takımı'nın yeni Fransız oyuncusu Guy Moussi, takımdan kazandığı parasının dörtte birini Türk Eğitim Vakfı’nın (TEV) oluşturduğu Soma Umut Fonu’na bağışladı.

Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar, ünlü Fransız futbolcuyu teşekkür amacıyla Londra Konsolosluğu’nda ağırladı. Resmi konutta Fransız futbolcu Guy Moussi’ye, Türkiye adına bir teşekkür hediyesi verildi. Fransız futbolcu ise takımının imzalı formasını Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar’a takdim etti. 

Başkonsolosla bir araya geldikten sonra açıklamalarda bulunan Guy Moussi, “Bu yaz Fransa’dayken Soma faciasını televizyonda gördüm ve oradaki insanlara bağış yapmaya karar verdim. Yaptığım bağıştan ötürü memnuniyet duyuyorum. Umarım oradaki insanlar da mutlu olmuştur.” dedi. Türkiye’de ilk olarak Soma’yı ziyaret edeceğini belirten ünlü Fransız futbolcu, Soma’daki vakıf üyeleri ve faciada hayatını kaybetmiş işçilerin çocuklarıyla tanışmak istediğini söyledi. 

Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar da, Birmingham City futbolcusunun yaptığı hayırsever davranıştan dolayı duyduğu memnuniyeti aktardı. Yorulmazlar, “Türkiye, Batı dünyasının bir parçasıdır. Batı dünyasından da farklı alanlarda destek görmektedir. Bu Soma konusunda yaşanan felaket de bir insanlık dramı olarak İngiltere’yle Türkiye’yi bir araya getiren, acıları paylaşabildiğini ortaya koyan bir felaket olmuştur.” diyerek, İngiltere’den Türkiye’ye Soma faciasıyla ilgili bir çok destek mesajı geldiğini ifade etti.

Etiketler: fransa, transfer, para, oyuncu
Okunma Sayısı: 1214
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı