"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Boğaziçi Köprüsü mor renge bürünecek

17 Kasım 2015, Salı 13:52
Boğaziçi Köprüsü, '17 Kasım Dünya Prematüre Günü' etkinlikleri çerçevesinde bugün mor renge bürünecek.

Dünya genelinde 10 bebekten 1’i prematüre doğuyor. Türkiye'de ise son 5 yılın bebek ölüm nedenlerine bakıldığında prematüreliğe bağlı nedenler ilk sırada yer alıyor. Türkiye’de prematüre doğumlarda yaşanan sorunlara dikkat çekmek, prematürelik hakkında farkındalığı artırmak ve bu problemlerin çözümü için politikaların oluşturulmasına katkı sağlamak amacıyla kurulan PremaTürk: Prematüre Bebek Koalisyonu, bu gerçeklerden yola çıkarak 2012 yılından bu yana Dünya Prematüre Günü etkinlikleri kapsamında Boğaziçi Köprüsü’nün mor renkle aydınlatılmasını sağlıyor. Bu yıl da bu çerçevede Boğaziçi Köprüsü, prematüre bebeklere ve yaşadıkları sıkıntılarına dikkat çekmek için bugün mor renge bürünüyor.

Boğaziçi Köprüsü’nün ışıkları, dünyadaki pek çok önemli yapının mor renkte ışıklandırılmasının uluslararası bir gelenek haline geldiği Dünya Prematüre Günü kapsamında bugün saat 18.00 itibariyle dördüncü kez prematüre bebeklere destek olmak için mor renkte yanıyor olacak.

Okunma Sayısı: 1734
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı