"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bozdağ, Sözcü'nün haberine sert tepki gösterdi

09 Mart 2017, Perşembe 11:49
Adalet Bakanı Bozdağ, Bahçeşehir Üniversitesi’nde konuşma yaptığı sırada saldırıya uğrayan Oğan’ın sözlerini manşetine taşıyan Sözcü gazetesine tepki gösterdi. Bozdağ, “Adalet Bakanı savcıya talimat verdi, saldırgan serbest kaldı haberi, açık iftiradır” dedi.

Eski MHP Iğdır milletvekili Sinan Oğan’ın Bahçeşehir Üniversitesi’nde konuşma yaptığı sırada kendisine saldıran kişinin serbest bırakılmasının ardından, yaptığı açıklamaları manşetine taşıyan Sözcü gazetesine Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’dan yalanlama geldi.

Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Sözcü Gazetesi'nin 9 Mart 2017 tarihli manşetindeki  ‘Adalet Bakanı savcıya talimat verdi, saldırgan serbest kaldı’ haberi, açık iftiradır” ifadelerini kullanan Bozdağ, şöyle devam etti:

“Yegane gazetecilik ilkesi, AK Parti'ye ve Sayın Cumhurbaşkanımıza düşmanlık olan bir gazeteden ahlaklı ve ilkeli habercilik elbet beklenemez. Herkes iddiasını ispatla mükelleftir. İddiasını ispat edemeyen müfteridir. Böyle bir talimat yoktur. Olmayan talimat, iftira ile var edilemez. Yapılan, gündeme gelmek isteyen bir şahsın, hem Cumhuriyet Savcısı’na hem de Adalet Bakanı olarak şahsıma tartışmasız bir iftirasıdır.”

Oğan, gözaltına alınan saldırganın serbest bırakılması talimatını Bozdağ’ın verdiğini öne sürmüştü.

Etiketler: bekir bozdağ, sözcü
Okunma Sayısı: 1801
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • yahni kemal

    9.3.2017 15:54:34

    Sen vermedinse bu ulkede hakim ve savcilrin uydugu bir kanun yokmu adam saldiriyor ve serbest ama diger tarafta adam konusuyor ve iceriye aliniyor bu ne istir

  • Hüseyin İlhan

    9.3.2017 13:13:15

    Yok canım o öyle şeyler yaparmı.Bir baktım BOZDAĞ efendi neleeer neler söylüyor(Hocanmız,pirimiz,ivelimiz ve şahımız efendimiz muhteremdir,hizmet eridir vesaire vesaire aaa gün olmuş devran ne çabuk dönmüüüş o dönüşlerde BOZDAĞ efendi de harika dönüşler yapıvermiiş.Bakın bakalım neler demiş.Şahsen ben bir müslüman olarak o dediklerini bir önceki dedikleriyle karşılaştırınca bir müslüman böyle demeez,diyemeez dersede RABB,İM SAĞLIĞINI TEKRAR VERSİN diye dua ederim diyoorum.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı