"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bugün ve Kanaltürk'ün uydu yayını düştü

28 Ekim 2015, Çarşamba 16:40
Koza İpek Holding ve bünyesindeki şirketlere kayyum atanmasının ardından polis baskınının düzenlendiği Bugün ve KanalTürk TV’nin yayını sivil polislerce kesildi.

Koza İpek Holding ve bünyesindeki şirketlere yapılan kayyum ataması sonrası polis bu sabah Kanaltürk’ün yayınını kesmiş ancak kanal yönetimi kontrolü yeniden ele almıştı.

Tüm gün boyunca polis baskınıyla ilgili özel yayın yapan Bugün TV ve KanalTürk TV, akşam saatlerinde canlı yayında sivil polislerin çatı katına çıkışını yayınladı. Sivil polisler kanalların yayınını durdurmak için uydu bağlantısını sağlayan ‘uplink odası‘na çıkarken, Bugün TV Genel Yayın Yönetmeni Tarık Toros, ana kumanda odasından canlı yayında son konuşmasını yapıyordu.

Bina içerisindeki ‘kayyum‘ Ümit Önal, yönetim kurulu olarak karar aldıklarını ve ‘uplink‘i kapatacaklarını söyledi. Önal’ın açıklamasından kısa bir süre sonra her iki kanalın da yayınları kesildi.

Toros’un yayın kesilmeden önceki son sözleri, “Biz kararıyoruz ama siz enseyi karartmayın” oldu.

Okunma Sayısı: 3762
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İLHAN

    29.10.2015 05:16:13

    EEadamların hırsızlıklarını ,yedikleri rüşvetleri,aldıkları komisyonları,pkk ile işbirliklerini,devleti nasıl yağmaladıklarını(rte ne istedilerse verdim)derken bunlar hala bize göz yummay devam etmeli idi demek istiyor.Ama lastik patlıyor ve pislikler ortaya saçılıyor.İşte kin-garaz,cadı avı böyle başlıyor.İnsanda ar-haya ve utanma olmazsa camidde siyaset yapar ve yapıyorlar.1 KASIM inşaallah sonları olur bu densizlerin.

  • vefa umurca

    28.10.2015 20:49:12

    yazıklar olsun.. şu şahsi kine bak. peh sizde Müslüman dindar yöneticilersiniz öylemi???????

  • Tolstoy

    28.10.2015 17:31:05

    Bunu da gördük malesef

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı