"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

CİHAN'ın Genel Müdürlüğü'ne Faruk Akkan getirildi

04 Kasım 2015, Çarşamba 13:40
Abdülhamit Bilici’nin Zaman Genel Yayın Yönetmenliği'ni üstlenmesiyle boşalan Cihan Haber Ajansı Genel Müdürlüğü’ne gazeteci Faruk Akkan getirildi.

Akkan, yaklaşık 10 yıldır Cihan’ın Moskova temsilciliğini yapıyordu. 

Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Faruk Akkan, İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Enstitüsü’nde Yüksek Lisansını yaptı. Daha önce Cihan Haber Ajansı Dış Haberler Editörlüğü görevini yapmış olan Akkan, 2005’ten bugüne ajansın Moskova Temsilciliği'ni yürütüyordu. Konya doğumlu olan Faruk Akkan, Rusça ve İngilizce bilmektedir. 

Okunma Sayısı: 2170
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı