"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çocuklarına hasret kalıyorlar

19 Haziran 2016, Pazar
''Babalar Günü'' anketi çarpıcı sonuçlar ortaya çıkardı.

46 bin 69 kişi tarafından cevaplanan ankete göre, Türkiye’de babalar para kazanmak için çocuklarına hasret kalıyor.

Toplam 46.069 kişi tarafından cevaplanan Babalar Günü anketi, çalışan babalarla ilgili çarpıcı sonuçlar ortaya çıkardı. Ankete göre, “Babanız evden uzakta, farklı bir şehirde ya da ülkede çalıştı mı?” sorusuna verilen cevapların %47’si ise babaların para kazanmak için evden uzakta çalıştığını gözler önüne seriyor. Babalar Günü’ne özel olarak Kariyer.net’te gerçekleştirilen ankete katılan toplam 46.069 çalışan ve 1301 firma yetkilisine çalışan babaları ve çocuklarını ilgilendiren sorular soruldu.

BABALAR UZAKTA ÇALIŞINCA...

“Babanız evden uzakta, farklı bir şehirde ya da ülkede çalıştı mı?” sorusunu cevaplayan kişilerin %53’ünün cevabı “Hayır” olurken; ankete katılanların neredeyse yarısı olan %47’lik kesimin cevabı “Evet” oldu. Anket sorusuna cevap veren katılımcıların %27’si babalarının bir yıldan uzun bir süre boyunca evden uzakta, farklı bir şehirde ya da ülkede çalıştığını söylerken, %15’i 1-6 ay boyunca evden uzakta, farklı bir şehirde ya da ülkede çalıştığını söylüyor. Katılımcıların %5’i ise babalarının 6-12 ay boyunca evden uzakta, farklı bir şehirde ya da ülkede çalıştığını belirtiyor. Bu durum babaların para kazanmak için ailesine e çocuklarına hasret kaldığını gösteriyor.

İstanbul -  Yeni Asya

Etiketler: babalar günü
Okunma Sayısı: 1503
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı