"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çorlu dâvâsı 10 Eylül’de

08 Eylül 2019, Pazar 23:45
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, 25 kişinin öldüğü, 328 kişinin yaralandığı faciayla ilgili açılan dâvânın ilk duruşmasında salonun küçük olduğu gerekçesiyle aileler ve avukatlar salona alınmamış ve polisler tarafından darp edilmişti.

Duruşmanın başlamasının ardından mahkeme heyeti dâvâdan çekilmişti. Ertelenen ilk duruşma 10 Eylül’de Çorlu Halk Eğitim Merkezi’nin 600 kişilik salonunda görülecek. T24’ün haberine göre, Tren kazası dâvâsının görülmesi için Çorlu’nun Çoban Çeşme Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde bulunan Çorlu Halk Eğitim Merkezi’ndeki 15 Temmuz Salonu, duruşma salona olarak hazırlandı. Salı günü başlayacak duruşma öncesinde 600 kişilik salonun girişine güvenlik kameraları ile X- Ray ray cihazı konulup, salon içinde düzenlemeler yapıldı. Avukatlar, mağdur yakınları için ayrılan bölümün dışında, ilk sırası sanık ve sanıkların avukatları için hazırlandı. Sahne kısmında mahkeme heyetinin yer alacağı salonun oturma kısımları ise izleyicilere ayrıldı.

Etiketler: çorlu, tren kazası
Okunma Sayısı: 1254
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı