"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Covid-19 meslek hastalığı sayılıyor

22 Kasım 2020, Pazar 17:00
Ankara Tabip Odası ile Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES), korona virüsün (Covid-19) sağlık çalışanları için meslek hastalığı sayılması önerisinin, TBMM Sağlık Komisyonu tarafından kabul edildiğini duyurdu.

Sağlık emekçilerinin aylardır yaptığı çağrı sonuç verdi. Duvar’daki habere göre TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Recep Akdağ, Covid-19’un meslek hastalığı sayılması konusunda parti yöneticileri ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’yla görüşeceklerini söyledi. Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES), Covid-19’un meslek hastalığı sayılması yönünde önemli bir adım atıldığını belirtti.

Okunma Sayısı: 1380
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı