"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cumhurbaşkanı rahatsızlandı

25 Haziran 2017, Pazar 07:28
Bayram namazı için Ataşehir Mimar Sinan Camii'ne giden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kısa süreli rahatsızlık geçirdiği ve şu anda durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayram namazını kıldığı camiden çıkan vatandaşlar, "Arkasında namaz kılıyorduk. Bir anda fenalaştı. Herkes ayağı kalktı, yardım etmeye çalıştılar. Sedye ile dışarıya çıkardılar.5-10 dakika orada tedavi gördü. Namaz daha başlamamıştı. "Cumhurbaşkanı sohbeti dinlemeye geldi. Sonra yavaşça yere yattı. Sonra ilk müdahale burada yapıldı. Sonra dışarıya çıkarıldı" dediler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazı için geldiği Mimar Sinan Camii'nde kısa süreli rahatsızlık geçirdi.

Erdoğan, saat 05.15 sıralarında Ataşehir'de bulunan Mimar Sinan Camii'ne geldi. Namazın başlamasına yakın Erdoğan cami içinde rahatsızlandı. Kısa süreli rahatsızlık geçiren Erdoğan'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Camiden çıkan vatandaşlardan biri, "Tokalaştıktan sonra oturdu. Şoförünün içeriye girdiğini gördüm. Gayet normaldi. Sonra aşağıya aldılar 15-20 dakika. Şu an da gayet iyi. Oturuyordu kendisi, bir sıkıntısı yoktu" dedi

Yine camiden çıkan bir kişi ise, "Cumhurbaşkanı sohbeti dinlemeye geldi. Sonra yavaşça yere yattı. Sonra ilk müdahale burada yapıldı. Sonra dışarıya çıkarıldı" diye konuştu.

Erdoğan'ın hemen arkasında bulunduğunu belirten bir kişi ise, "Arkasında namaz kılıyorduk. Bir anda fenelaştı. Herkes ayağı kalktı, yardım etmeye çalıştılar. Sedye ile dışarıya çıkardılar. 5-10 dakika orada tedavi gördü. Namaz daha başlamamıştı" şeklinde konuştu.

Şekere bağlı tansiyon dengesizliği

Cami çıkışı yaptığı açıklamada Erdoğan: Şekere dayalı tansiyon dengesizliği geçirdim. Kısa sürede toparlandı. Şu an iyi bir konumdayım.

DHA

Okunma Sayısı: 4928
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • İhrac fazlazı

    25.6.2017 13:16:28

    Elhamdülillah

  • Ali Tam

    25.6.2017 12:50:20

    Cumhur rahatsiz... Adaletsizlik sükrümüze sekerbayramimiza halel veriyor. Bu durum böyle devam edemez. Cumhurbaskani kisinin sagligi yerinde olmali... Müstakbel Cumhurbaskani Gültekin Uysal genc ve dinamik demokratik, adil = Adalete son derece bagli gayet uygun bir pozisyonda bekliyor. Olmayacak bir sey degil... Takdir i İlahi ile Gültekin Uysal'in Cumhurbaskanligi beklenilenden önce zuhur edebilir. Allah mazlumun yaninda olan milletimizin kalbine göre versin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı