"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Deprem sonrası sokaklara girilemeyecek ve çıkılamayacak

20 Ağustos 2023, Pazar 23:50
Bilim Akademisi üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, olası İstanbul depreminin 7,2 ila 7,6 büyüklüğünde gerçekleşeceğini söylerken, deprem sonrası şehirde yaşanması muhtemel durumları anlattı.

Endişe verici sonuç: İstanbul’da 35 bin binanın yarısı ‘yüksek riskli’

Görür, yıkılan binalar nedeniyle sokaklara giriş çıkış olmayacağını belirterek, 6 Şubat Kahramanmaraş depremleri üzerinden ilerledi. Görür, Hürriyet’e verdiği demeçte şunları kaydetti: “İstanbul’un caddelerini düşünelim... Sokağın bir başından, bir sonundan ev yıkılsa zaten orası kapanacak. Dolayısıyla böyle bir depremde İstanbul’un sokaklarına girilemeyecek ve çıkılamayacak” dedi.

Haber Merkezi

İhmallerle birlikte yaşamaya alışalım mı?
İstanbul için özel bir deprem kanunu çıkmalı
Hâlâ ders almayacak mıyız?
Verilen sözler 6 ayda unutuldu
Depreme hâlâ hazır değiliz

Okunma Sayısı: 1991
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    21.8.2023 12:36:00

    Allah korusun diyorum amma İstanbul başta olmak üzere depremde şiddetli bir yıkımın olacağı birçok şehirde yaşanacak tablo şu:Deprem nedeniyle enkaz altında kalıp ölenlerin haricinde yaralananalrı dahi kurtarmada yetersiz kalınacak yada ulaşılamayacağı için can kayıpları çook çok fazla olacağı görülüyor. Afet olmadığ halde ,tıkanan traifkte ambulansın 500 metrelik mesafedeki hastahaneye 20 dakikada hastayı ulaştırdığı şartlarımız var. AKP ne acı ki ADALET dedi amma ADALETİ KATLETTİ. KALKINMA dedi amma kalkınan partilileri ve yandaşalrı olurken milyonları sefil etti. AKP/MHP demek YIKIM-TAHRİBAT VE DEZENFORMASYON 'duuur.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı