"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dilek Doğan davası öncesi Adliye önünde polis müdahalesi

17 Şubat 2016, Çarşamba 11:27
Sarıyer'de evinde arama yapan polisin silahından çıkan kurşunla ölen Dilek Doğan'ın öldürülmesiyle ilgili davanın bugünkü ilk duruşması öncesi İstanbul Adalet Sarayı önünde toplanmak isteyen gruba müdahale etti. Adliye koridorlarında da arbede vardı.

Sarıyer Küçükarmutlu’daki evinde, polisin silahından çıkan kurşunla ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede ölen Dilek Doğan'ın öldürülmesiyle ilgili davanın ilk duruşması bugün görülüyor.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı çevresinde geniş güvenlik önlemi alan polis, toplanmak isteyen bir gruba müdahale etti.

Dava başlamadan önce İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nin bulunduğu koridor da karıştı.

Stajyer avukatların salona alınmaması üzerine tartışma çıktı. Avukatların, stajyer avukatların ve izleyicilerin bulunduğu grup, bariyerleri yıkarak koridora geçti. Bunun üzerine çevik kuvvet polisleri kata çıktı. Yaşanan gerilimin ardından duruşmanın adliyenin büyük salonunda yapılmasına karar verildi. Büyük salonda yapılacak duruşmaya stajyer avukatların da alınmasına ilişkin güvenlik görevlilerine talimat verildi.

Okunma Sayısı: 1140
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı