"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dilipak'tan AKP'ye: Yemekten doymayan lanet olası adamları başınızdan savın artık

14 Haziran 2015, Pazar 15:20
AKP'ye yakınlığıyla bilinen Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında seçim değerlendirmesi yaptı. Seçim sonrasında şiddetli bir iç muhasebe yapılması gerektiğini vurgulayarak AKP yetkililerine '...Bu, yemekten doymayan lanet olası adamları başınızdan savın artık.' diyerek sert uyarılarda bulundu.

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Abdurrahman Dilipak, AKP'liler tarafından bu seçimlere kadar çokça kullanılan 'miili irade' kavramını da değişik bir şekilde adeta yerden yere vurarak ve 7 haziran seçimlerindeki milletin değerlendirmesini ''Millet kendi iradesi ile kendi başına çorap ördü. Kendi düşen ağlamaz' sözleriyle eleştirdi

Dilipak'ın yazınsından bazı bölümler:

(...) Bu sonucu kimse beğenmedi. Millet kendi iradesi ile kendi başına çorap ördü. Kendi düşen ağlamaz. Onlara “tadın ellerinizle yaptığınız şeylerin karşılığını” denecek. Birilerinin son pişmanlığın fayda vermeyeceğini bilmesi gerekiyor. Bedel ödeyeceksiniz. Koalisyonun  nasıl bir şey olduğunu yaşayarak görecek, öğreneceksiniz. 

(...) Peki şimdi.. Evet, bekliyoruz.. Malesef hayat bizi beklemiyor.. Tabanın sesine kulak verilmesi ve onlara bir şeyler söylenmesi gerek. Yoksa söylenti umutsuzluğun ve çözümsüzlüğün ikinci adresidir. Hiçbir gerçek, söylenti kadar tehlikeli değildir.

(...) Belediyelerinize çekidüzen vermezseniz, bugün parlamento seçimlerinde yaşadığınızdan daha vahim bir sonuçla karşılaşabilirsiniz.. Bu, yemekten doymayan lanet olası adamları başınızdan savın artık. Herkesin gördüklerini, duyduklarını siz görmüyor, duymuyorsanız, o zaman bırakın bu işi.. Birkaç kişinin yaptıklarının ceremesini bütün millete çektirme hakkı yok kimsenin. Zaten siz eğer kendinizi değiştirmeme konusunda ısrarcı olursanız, bu yanlışları bırakmazsanız, millet sizi bırakır. Eski hal muhal, ya yeni hal ya izmihlal. Siz kendinizi değiştirmedikçe Allah sizin hakkınızdaki hükmünü değiştirmeyecektir.

(...) Üniversite gençliği ne hallerde, ya da o kültür etkinliklerinde ne anlatılıyor biliyor musunuz. Ya da o belediye kamu kurumlarının dergilerinde yazılanlar. İşadamlarınızın reklam katalogları ne öyle.. Spor koçları spor yapmaya gelen gençlere ne anlatıyor..

(...) Sanırım gelinen noktada her şeyin yeniden gözden geçirilmesi gerek.. Tamam bir lider değişikliği var.. Ray ya da vites değişikliğinde olur böyle şeyler. Yeni bir başlangıç için bu sonuç bir fırsat olabilir. Selâm ve dua ile..

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 5150
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Abdurrahman KOÇAK

    15.6.2015 08:43:59

    O zaman en baştakilerin gitmesi gerekir.Böyle bir şey mümkünmü sizce....

  • Bilâl TUNÇ

    15.6.2015 07:20:39

    "Bu, yemekten doymayan lanet olası adamları başınızdan savın artık. Herkesin gördüklerini, duyduklarını siz görmüyor, duymuyorsanız, o zaman bırakın bu işi.." Durum Siyâsal İslâm'ın eseri.. Şikâyet eder gibi görünmekle sıyrılamazsınız... Yoksa gemi su almaya mı başladı?

  • HÜSEYİN İLHAN

    14.6.2015 22:01:06

    AKP de idareci kalırmı bu olursa,sn.Dilipak şaşı beş görme doğru gör,fayda yok beklediklerinde.TUZ KOKTU TUUUZ.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı