"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Diyarbakır Valiliği'nden güvenlik güçlerine teşekkür

10 Mart 2016, Perşembe 21:51
Diyarbakır Valiliği, Sur ilçesindeki terör operasyonunda görev alan tüm güvenlik birimleri ile köy korucularına, gösterdikleri yoğun çalışma ve gayretlerinden dolayı teşekkür ettiklerini bildirdi.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, Sur ilçesinde Cevatpaşa, Dabanoğlu, Fatihpaşa, Hasırlı, Savaş, Cemal Yılmaz mahalleleri ve Gazi Caddesi'nde, kaymakamlıkça sokağa çıkma yasağı ilan edilerek, operasyon başlatıldığı hatırlatıldı.

Diyarbakır halkının tüm provakatif çağrılara rağmen sağduyu ve olgunlukla bu süreçte yer aldığı vurgulanan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Diyarbakır halkının huzur ve güvenliği için bu operasyonda görev alan uzman çavuşundan komutanlarına, polisinden müdürlerine kadar tüm güvenlik birimlerimize ve köy korucularımıza göstermiş oldukları yoğun çalışma ve gayretlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca operasyon sırasında şehit olan personelimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralanan personelimize acil şifalar dileriz."

"365 el yapımı bomba düzeneği imha edildi"

Operasyonda 206 çukurun kapatılarak barikatların kaldırıldığı belirtilen açıklamada, "365 el yapımı bomba düzeneği imha edilmiş, 7 hendek kapatılmıştır. Operasyon süresi boyunca valiliğimize ulaşan talepler doğrultusunda 46 erkek, 12 kadın ve 12 çocuk olmak üzere toplam 70 kişi güvenlik güçlerimizce bölgeden tahliye edilmiştir" bilgisi verildi.

AA

Okunma Sayısı: 1439
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı