"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Ekonomik krize karşı tüm ülkeler işbirliği yapmalı'

05 Nisan 2020, Pazar 19:21
Yeni tip koronavirüs pandemisinin dünya çapında yaşattığı sağlık krizinin ekonomiyi de etkileyeceğini belirten Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, ilerde küresel çapta ekonomik kriz baş göstereceği ve baş edebilmek için ülkelerin koordineli çabalarına ihtiyaç duyulacağı uyarısını yaptı.

Rus devlet televizyonu Rossiya 1’de yayınlanan ‘Moskova. Kremlin. Putin’ programında konuşan Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, koronavirüs pandemisinin tetiklemesiyle ileride dünya çapında ekonomik kriz baş göstereceğine dikkat çekti. 

Bununla baş edebilmek için pek çok ülkenin koordineli çabalarına ihtiyaç olacağını vurgulayan Peskov, şöyle konuştu: 

"Diğer etkenlerin yanı sıra koronavirüsün de tetiklemiş olduğu küresel ekonomik krizin ileride kendisini göstereceğinin farkındayız ve bu krize hazır olunması gerekiyor. Bu nedenle şüphesiz birçok devletin eylemlerini koordine etmesi ve kriz karşıtı önlemler alması gerekecek."

Okunma Sayısı: 1272
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı