"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan Obama ile görüşecek

19 Şubat 2016, Cuma 14:11
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’daki patlamada aktif rol oynayan 3 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Erdoğan, saldırının failinin PYD ve YPG olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin güneyinde bir koridor oluşturulmasına izin vermeyeceklerini söyledi. Erdoğan, "Gayrimeşru oluşumu tribünden izlemeyeceğiz." dedi. 

Üsküdar'da Cuma namazı kılan Recep Tayyip Erdoğan, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bölgedeki gelişmelerle ilgili bugün 17.00'da ABD Başkanı Obama ile görüşeceğini söyleyen Erdoğan, "Görüşmede PYD'ye yaptıkları desteklerin, silah yardımlarının nerede patladığını görmelerini isteyeceğiz. Bunu daha önce de ifade ettik. 'Bakın silah yardımı yapıyorsunuz, 3 uçak dolusu silah geldi yarısı DAİŞ'e yarısı YPG'ye gitti. O silahlar sivillerin ölümüne neden oldu' Şu anda aynı şeye Rusya da orta oldu. Rusya, katil Esed ile ortak oldu. Güneyimizde koridor oluşturma gayreti içerisindeler. Biz buna müsaade etmeyeceğiz. Top atışlarımız buna dönüktür, devam edecektir. Gayrimeşru oluşumu tribünden izlemeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Okunma Sayısı: 1691
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı