"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan, Zekeriya Öz’ün Almanya’ya geçtiği iddiasını doğruladı

14 Ağustos 2015, Cuma 17:12
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, kapatılan 17 Aralık soruşturmasının meslekten ihraç edilen ve haklarında yakalama kararı çıkarılan savcılarından Zekeriya Öz’ün Almanya’da olduğu iddialarını doğrulayarak, “Almanya Öz’ü teslim etmezse bizden herhangi bir suçluyu Tayyip Erdoğan imzasıyla alamaz” ifadelerini kullandı.

Rize’de yaptığı konuşmada genel seçimlerin ortaya çıkardığı sonuçla Suriye’de yaşananların Türkiye’yi yeni bir tehditle karşı karşıya bıraktığını savunan Erdoğan, “Paralel örgütüyle, mezhepçi örgütüyle, düşmanlığı bayrak edinmiş sözde aydınlarıyla, medyasıyla, büyük bir ihanet şebekesinin koalisyonuna şahit oluyoruz. Paralel örgütün önde gelenleri ‘hakimler savcılar yurt dışına kaçar mı’ diyordu? Buyrun kaçtılar mı? Kaçtılar” dedi.

‘Ben buradayım’

Erdoğan, yurt dışına çıkış yapan savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara’ya “Cezayir seyahatine gittiğim zaman kaçıyor demişlerdi. Ne oldu? Ben buradayım” diye seslendi.

Öz ve Kara için büyük ihtimalle kırmızı bülten çıkacağını belirten Erdoğan, “Kırmızı bültenle Almanya’yı da göreceğiz ne yapacak? Almanya Öz’ü teslim etmezse bizden herhangi bir suçluyu Tayyip Erdoğan imzasıyla alamaz. Türkiye bir muz cumhuriyeti değildir” ifadelerini kullandı.

Etiketler: erdoğan, zekeriya öz
Okunma Sayısı: 2158
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı