"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erzurum'da HDP'liler ile vatandaşlar arasında gerginlik çıktı

11 Mayıs 2015, Pazartesi 09:57
Erzurum'da kent merkezinden seçim otobüsüyle geçiş yapan HDP'liler ile vatandaşlar arasında çıkan gerginliğe polis müdahale etti.

Alınan bilgiye göre, kent merkezindeki Cumhuriyet Caddesi'nden geçiş yapan HDP'ye ait seçim otobüsünün içerisinden kendilerine bıçak ve pala gösterildiğini iddia eden bir grup vatandaş, otobüsün etrafını sardı.

Atılan taşlarla camları kırılan otobüsün içine girmeye çalışanlara polis müdahale etti. Halkı sağduyuya davet eden polis, seçim otobüsünün olay yerinden uzaklaşmasını sağladıktan sonra uzun süre vatandaşları ikna etmeye çalıştı.

Polis ayrıca, olay yerinden geçen ve içinde çevik kuvvet polislerinin bulunduğu minibüse, içinde HDP'lilerin olduğunu düşünerek yönelen kalabalığı güçlükle engelledi.

Gerginliğin ardından kent genelinde ve Mahallebaşı semtinde geniş güvenlik önlemi alındı.

AA

Okunma Sayısı: 1136
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı