"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Fahrettin Altun: AB'den yaptırım beklemiyoruz

26 Eylül 2020, Cumartesi 14:12
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "AB yaptırımlarını beklemiyoruz. Böyle bir adım uluslararası ilişkiler tarihinde en irrasyonel adım olur" dedi.

CNN Türk televizyonuna konuk olan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Avrupa Birliği'nin (AB) Doğu Akdeniz'deki tutumunu ilişkin açıklama yapan Altun, "Türkiye Cumhuriyeti devletinin pozisyonu ortada. Bu yönüyle Türkiye ile Avrupa Birliği ilişkileri ile alakalı Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu perspektif verdiği mesaj çok açık ve net. Avrupa’nın güvenliği Türkiye’den başlar. Güçlü bir Avrupa-Türkiye ilişkileri Türkiye için olduğu kadar Avrupa ülkeleri için de kazanımdır. Türkiye’nin geldiği nokta, konum kazandığı imkanlar itibarıyla Avrupa için bir şanstır" dedi.

"AB'den Türkiye'ye yönelik yaptırım olur mu?" sorusuna yanıt veren Altun, "AB yaptırımlarını beklemiyoruz. Böyle bir adım uluslararası ilişkiler tarihinde en irrasyonel adım olur" ifadesini kullandı. 

Okunma Sayısı: 1052
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı