"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gazetecilik Seminerlerinin ikincisi başlıyor

06 Ağustos 2015, Perşembe 11:18
Yeni Asya Gazetesi olarak ilkini Mayıs ayında düzenlediğimiz “Gazetecilik Seminerleri’nin ikincisi Eylül ayında başlıyor.

Gazetemizin Güneşli tesislerinde yapılacak olan seminer programında şu dersler verilecek:

“Gazeteciliğe giriş, Temel gazetecilik, Medyada dil kullanımı, Haber editörlüğü, Haber toplama ve yazma, İnternet gazeteciliği, Sosyal medya, Makale yazma teknikleri, Fotoğrafçılık, Araştırma yazma teknikleri.”

Hanımlar ve erkekler için ayrı ayrı planlanan seminerlerin ilk programı erkek katılımcılar için 7 Eylül tarihinde başlayacak, 11 Eylül tarihinde sona erecek.

Programın ikinci bölümü ise hanım katılımcılara ayrıldı. Hanım katılımcılar için düzenlenen seminer programı 14 Eylül tarihinde başlayacak, 18 Eylül tarihinde sona erecek.

Ücretsiz olan seminer programına katılmak isteyenler bu adres üzerinden ön kayıt yaptırabilirler.

Okunma Sayısı: 3764
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı