"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gençlere vaat ettiğimiz gelecek inşaat mı?

17 Aralık 2019, Salı 00:22
Ekonomist Emre Alkin, Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, “Hayatımda duyduğum en sıradan, lüzumsuz proje. Türkiye’nin makus talihini değiştirecek tek proje yüksek teknolojidir. Bu projenin neresinde yüksek teknoloji var” diyerek tepki gösterdi.

Yapay Afet!

Kanal İstanbul deprem riskini arttırır

Alkin şunları söyledi: “Düşünsenize memleketin birinci önceliği dijital dönüşüm ve sanayide 5,0’a geçiş için 5G iken, 75 milyar dolarlık Kanal İstanbul’u konuşmanın ne manası var. Bunu ben iktisatçı olarak anlamıyorum. Kanal İstanbul gibi bir ekolojik faciaya sebep olacak, zaman kaybettirecek bir projeyi yapmalarını anlamıyorum. “Bizim parlak gençlerimiz var. Biz gençlerle övünüyoruz ama gençlerle ilgili hiçbir şey yapmıyoruz. Palavracıyız. Benim parlak gencime benim vaat edeceğim gelecek inşaat mı? Bu kadar akıllı, parlak, çarpıcı, sıradışı işler yapmaya hazır bekleyen, eğitim verdiğimiz zaman bizi utandırmayacak, başımızı göğe erdirecek projeler yapacak olan gençlere vaat ettiğimiz tek şey inşaat mı, toz toprak mı, bina mı?”

Etiketler: kanal istanbul
Okunma Sayısı: 1884
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı