"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gençlerle Buluşuyoruz – 2: Kayıt yaptırmayı unutmayın!

25 Nisan 2018, Çarşamba 23:59
Birinci etabını geçen Kasım ayında “Yeni Asya için ne yapabilirim?” başlığıyla düzenlediğimiz gençlik buluşmasının ikincisi, bu kez ’50. yılda ne yapabilirim’ sloganıyla Ankara'da yapılacak.

‘Yeni Asya Gazetesi’nin 50. yılında ne yapabilirim?’ diyen gençlerle bir araya geleceğimiz program 29 Nisan Pazar Günü saat 10:00'da Afitab Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Gençlerin katılımıyla gerçekleşecek program, karşılıklı fikir alışverişleri ve tanışmalarla 50. yıla daha heyecanlı ve dinamik girmemize vesile olacak.

Programa katılmak isteyen arkadaşların aşağıdaki linkte yer alan katılım forumunu doldurmalarını rica ediyoruz.

Katılım Formu için tıklayınız:

Yeni Asya Gazetesi’nin 50. yılında ne yapabilirim?

***

***

İlgili haberleri okumak için tıklayınız:

Genç Saidler Ankara'da buluşuyor

 

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 10146
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı