"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Genelkurmay: 4 askerimiz şehit oldu

13 Ekim 2014, Pazartesi 08:46
Radardan kaybolan askeri helikopter ile ilgili TSK Basın Merkezi’nden yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, helikopterin Kartepe-Balaban köyü bölgesinde kaza kırıma uğradığı, helikopterde bulunan 4 askeri personelin şehit olduğu ifade edildi.

Açıklamada; "1. 13-17 Ekim 2014 tarihleri arasında Konya'da yapılması planlanan bir eğitim faaliyetine katılmak üzere, 12 Ekim 2014 günü saat 12.18'de, Deniz Kuvvetleri Deniz Hava Komutanlığına (Kocaeli) ait bir adet S-70B Sikorsky tipi helikopter, içerisinde dört kişilik mürettebatı olduğu halde Cengiz Topel Askeri Havaalanından (Kocaeli) havalanmış; ancak saat 12.25'te telsiz irtibatı kesilen helikopterin havadan ve karadan yapılan aramalar sonucunda Kartepe/Balaban Köyü bölgesinde kaza kırıma uğradığı belirlenmiştir.

2. Helikopterimizin pilotları Dz. Plt. Bnb. Deniz Akdeniz ve Dz.Plt.Ütğm. Çağrı Ceyhan ile Rad.Astsb.Kd.Üçvş. Mehmet Karakaşoğlu ve DSA Astsb.Üçvş. Ömer Burak Öğüt şehit olmuşlardır.

3. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, Yüce Milletimize, şehitlerimizin ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına baş sağlığı dileriz.

4. Kazanın nedeni Kaza Kırım Heyetinin incelemesi sonucunda belirlenecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.’’ denildi

Okunma Sayısı: 1323
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı