"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Geniş güvenlik önlemleri dikkat çekti

06 Ağustos 2016, Cumartesi 13:03
Cumhurbaşkanı medya yöneticilerini kabul ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da medya yöneticilerini kabul ediyor.

Ankara'dan İstanbul'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Tarabya'daki Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde gazete ve televizyonların genel yayın yönetmenleri ile yöneticilerini kabul ediyor.

Bu arada Tarabya Köşkü ve çevresinde polis yoğun güvenlik önlemleri aldı. Tarabya Köşkü'ne çıkan Kalender Caddesi'ni kullanan sürücülerin kimlik kontrolleri yapıldıktan sonra geçişlerine izin verildi. Özel harekat polisleri ve çevik kuvvet polisleri Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi'nin çevresinde nöbet tutuyor.

DUVAR ÜZERİNE AĞIR SİLAHLAR KONULDU

Ayrıca Tarabya Köşkü'nün önünde de Özel Harekat Polisleri'nin kullanımına verilen, uçaksavar ve ağır makinalı silahların bulunduğu 'ejder yalçın' tipi zırhlı muharebe araçlarının bulunması dikkat çekti. Köşkün girişindeki duvar üzerine de ağır silahların konulduğu görüldü. Köşk önünde bekleyen gazetecilerin araçları ve canlı yayın araçları Cumhurbaşkanlığı bomba arama köpekleri tarafından tek tek arandı.

DHA

Okunma Sayısı: 1582
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı