"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gülen'in yeğeni gözaltına alındı

23 Eylül 2016, Cuma 16:07
Balıkesir'in Edremit ilçesinde yaşayan, Fethullah Gülen'in yeğeni Emine Akay, polis tarafından evinde gözaltına alındı. Emine Akay'ın örgütün Balıkesir Bölge İmamı olduğu belirtilen kocası İsmail Akay'ın ise arandığı belirtildi.

Fethullah Gülen'in kardeşi Seyfullah Gülen'in kızı olan Emine Akay, bu sabah evinde gözaltına alındı. Emine Akay'ın örgütün 'Edremit İmamı' olduğu belirtildi. Balıkesir 'Bölge İmamı' olduğu öne sürülen kocası İsmail Akay'ın ise arandığı ifade edildi. Aile hekimi olan ve darbe girişiminin ardından çalıştığı Edremit 2 No'lu Sağlık Ocağı'ndaki görevine gitmeyen İsmail Akay, Kanun Hükmündeki Kararname ile meslekten ihraç edilmişti. Akay'ın yerine ise yeni bir aile hekimi atanmıştı. Emine Akay'ın emniyetteki sorgusunun sürdüğü belirtildi. 

DHA

Etiketler: fethullah gülen
Okunma Sayısı: 2159
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • CESUR ADAM

    23.9.2016 16:28:26

    Aloooo alooo aloooo şu meşhur ADİL noldiii,Acep yakalanmış idide haberimiz mi olmadi,Yav yakalandi diye haber var emme salıvermişler.Yoh yav dedim.DIRBENİN oırgit immobilizeri mi dediler neyi imiş.Yav yakalandi ise bir haber verin.Yoksa ailece,akrabece herkes içeri tıkıli.Mapushanelerde yer kalmamiştir.Yav hel gurban yer yoh dirseniz gök var yav.Bulutların üstüne mapusane yapar bizim başlar yav.Hele adalet tatilde iken halledi verin şu öksüz-yetim insanlari.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı