"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Günde 30 sağlık çalışanı şiddet görüyor

04 Temmuz 2015, Cumartesi 15:19
Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi üyesi Şeyhmus Gökalp, sağlık çalışanlarına karşı yapılan şiddete tepki gösterdi.

Sağlık çalışanlarına karşı yapılan şiddetin sona ermediğini dile getiren Gökalp, “Türkiye’nin her yerindeki sağlık kuruluşlarından yeni şiddet haberleri gelmeye devam ediyor. Hasta ve hasta yakınlarından hastane idarecilerine kadar herkes sağlıkçılara saldırıyor.” dedi. Gökalp, "Sağlık Bakanlığı verilerine göre günde 30 sağlık çalışanı şiddete maruz kalıyor." diye açıkladı.

Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi üyesi Şeyhmus Gökalp, sağlık çalışanlarına karşı yapılan şiddet ile ilgili Ankara Tıp Fakültesi önünde basın açıklaması düzenledi. Gökalp, Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi’nde görev yapan Göğüs cerrahisi uzmanı Dr. Kamil Furtun’un görevi başındayken silahlı saldırıyla öldürülmesinin ardından bir ay geçtiğini hatırlatarak, “Türkiye’nin her yerindeki sağlık kuruluşlarından yeni şiddet haberleri gelmeye devam ediyor. Hasta ve hasta yakınlarından hastane idarecilerine kadar herkes sağlıkçılara saldırıyor.” diye kaydetti.

 

Okunma Sayısı: 2114
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı