"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hakim ve savcıların kurası Saray'da çekilecek

10 Ekim 2016, Pazartesi 09:47
Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Adli Yıl Açılışı'nın ardından bir kez daha yargı üyelerine ev sahipliği yapacak. Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) hakim ve cumhuriyet savcı adayları ile idari yargı hakim adaylarının kura töreninin, Cumhurbaşkanlığı Sarayı içerisinde yer alan kongre merkezinde yapılacağını açıkladı.

HSYK'nin internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, "Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Üçüncü Dairesi ekli listede ad, soyad ve sicilleri yazılı adli yargı hâkim ve Cumhuriyet savcı adayları ile idari yargı hâkim adaylarının mesleğe kabullerine karar vermiştir" ifadelerine yer verildi. "Ekli listede isimleri yazılı meslek öncesi eğitimlerini başarı ile tamamlayıp mesleğe kabullerine karar verilen adli yargı hâkim ve Cumhuriyet savcı adayları ile idari yargı hâkim adaylarının Kur’a töreni, 12/10/2016 tarihinde saat 11:00'da Beştepe Millet ve Kongre Kültür Merkezinde (Cumhurbaşkanlığı Külliyesi 06560 Beştepe/ANKARA) yapılacaktır" denilen açıklamada, kura töreni öncesi 'ikram' yapılacağı ifade edildi.

Haber Merkezi

Etiketler: hsyk, hakim, savcı
Okunma Sayısı: 4455
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • CESUR ADAM

    10.10.2016 12:11:43

    Yakında KINA GECESİ,NİŞAN MERASİMİ,DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ,EVLİLİK VE NİKAH MERASİMLERİNİ yapmak için rezarvasyon yapılacak.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı