"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Haksöz Haber'den Yeni Asya'ya iftira atan 'havuz medyası'na tepkiler

20 Temmuz 2018, Cuma 15:02
Havuz medyasından ortaklaşa gelen iftiralara karşı 'Haksöz Haber' sitesi Yeni Asya'ya yapılan sistematik saldırılara tepki gösterdi. Geçtiğimiz günlerde iyice çirkefleşerek Yeni Asya'ya saldırılarının dozunu artıran Takvim, Sabah ve Yeni Akit'e karşı Haksöz Haber, 'Operasyon Gazeteciliğinin Yeni Hedefi Yeni Asya mı? başlığıyla yayınladığı haberde tetikçi medyaya karşı çıktı.

İftira haberlerine her geçen gün yenisi ekleyen Havuz medyasının bazı yayın organları Yeni Asya'ya saldırmaya devam ederken Haksöz Haber ifitra ve yalanların karşısında durarak Yeni Asya'ya atılan iftira içerikli haberlerin 'operasyon gazeteciliğinin çirkin bir örneği olarak niteledi'. 

Haksöz Haber'in Sabah ve diğer yandaşlarına tepki gösterdiği haberinin bir kısmı şöyle: 

"İktidarda kim varsa onun sözcülüğünü, savunuculuğunu, üstelik de en şahin tarzda üstlenmekle maruf Sabah Gazetesi yine kirli, karanlık bir yayına imza attı. Nurcu ekolün köklü gazetelerinden Yeni Asya’yı hedef alan Sabah suç duyurusu mahiyeti taşıyan yayınıyla operasyon gazeteciliğinin çirkin bir örneğini sergiledi. 

"Yeni Asya’nın Fethullah Gülen grubuyla bir ilgisinin olmadığı bilinen bir husus"

Yeni Asya’nın Fethullah Gülen grubuyla bir ilgisinin olmadığı bilinen bir husus. Buna rağmen Takvim’in başlattığı karalama kampanyasını devam ettiren Sabah’ın ısrarla gazeteyi ‘Fetöcülükle’ etiketleme çabası sadece aykırı seslere tahammülsüzlüğün değil, iftira ve karalamada sınır tanınmadığının da bir göstergesi." 

Karanlık geçmişi Fethullah Gülen sempatizanlığı ile dolu olan Sabah'ın 'FETÖ' suçlamasıyla Yeni Asya'ya saldırısı ilk değil

Daha önce de bayat iftiralarla saldıran Sabah her seferinde  Yeni Asya'yı devlet kurumlarına hedef gösteriyor. Doğru şekilde işini yapmaya çalışan kurumları sanki işini doğru yapmıyormuş gibi itham ederek her seferinde tetikçilik yapan Sabah medya sektöründe bir kez daha nasıl bir ilkesiz yayıncılık yaptığını göstermiş oldu. Her seferinde 'Kripto FETÖ' cü olarak Yeni Asya'ya saldıran Sabah'ın kirli mazisi ise Gülen sempatizanlığı ile dolu.

Hulûsi Turgut’un Fethullah Gülen'i göklere çıkaran yazı dizisini büyük bir çalışma olarak yayınlayan Sabah Gazetesi.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 5760
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Şenol BERK

    20.7.2018 16:42:14

    tebrikler HAKSÖZ... fitneye alet olup birde su yerine benzin dökenlerin Allah gelsin haklarından! şu keşmekeş ortamda adalet duygusunu fanatikliğine kurban etmeyenlerden Allah razı olsun...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı