"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Halkı aldatıyorlar

08 Aralık 2023, Cuma 20:55
Eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Bizim İsrail’e borcumuz yok” sözüne rağmen Türkiye’nin halen İsrail ile gemilerle ticaret yürüttüğünü söyleyerek, “Halkı aldatmaya yönelik propaganda yapıyor. Şu ana kadar hiçbir adım atılmadı. Ankara İsrail’e ambargoda liderlik etmeli” dedi.

Atatürk Havalimanı’nda Filistin mitingine katılan AK Partililer’in İsrail’le ticarete devam ettiğini hatırlatan Davutoğlu, “O şirketlere de söylüyorum, milletin kara listesi hükümetten daha ağırdır” ifadesini kullandı. VOA Türkçe’nin haberine göre Davutoğlu, “Kendi topraklarını korumak için direnen bir halktan daha güçlü ordu yoktur. Çünkü onlar yürekleriyle savaşırlar. Cumhurbaşkanı’na buradan çağrıda bulunuyorum; 29 Ekim’de gurur duyduğumuz o donanmayı ben Doğu Akdeniz’de görmek isterim. Mersin, İskenderun limanlarıyla İsrail arasında ticaret gemileri dolaşacağına bir süre donanmamız orada görülse. Bunu yapmıyorsanız ‘Bizim İsrail’e hiçbir borcumuz yok’ sözünün bir anlamı yoktur. Donanma gibi askeri tedbirlere de ihtiyaç yok eğer İsrail’e ders vermek istiyorsanız ‘Hava sahanı kapat, bütün ticari sevkiyatı durdur. Demir-çelik, yakıt, gıda sevkiyat anlaşmalarını iptal et. Mavi Marmara dosyasını tekrar aç” ifadelerini kullandı. 

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1784
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı