"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hükümetin gündeminde ‘af’ yok

11 Ağustos 2016, Perşembe 16:38
AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, “Af konusu gündemimizde yok” dedi.

Hürriyet’in bugünkü haberinde Adalet Bakanlığı’nın, terör, cinsel saldırı ve tecavüz dışındaki suçlardan ceza almış hükümlülerin denetimli serbestlikle salıverilmesi için yürüttüğü çalışmanın tamamlandığı öne sürülmüştü.

AKP Sözcüsü Yasin Aktay da ‘af’ söylentilerinin gerçeği yansıtmadığını söylemişti: “Halihazırda genel veya kısmi bir af çalışması bulunmamakta” demişti.

DHA’nın haberine göre AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, af konusunun gündemlerinde olmadığını söyledi.

Yazıcı şöyle devam etti: “Zihnimizin herhangi bir yerinde de afla ilgili herhangi bir yer söz konusu değildir. Nereden çıkıyor şaşkınlıkla takip ediyoruz. Af kesinlikle gündemimizde, zihnimizde yok. Böyle bir şey olamaz. Partinin ve hükümetin gündeminde değil.”

Okunma Sayısı: 2485
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı