"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İftiracı medyalar ile yargı önünde hesaplaşacağız

20 Temmuz 2018, Cuma 23:59
Son günlerde Yeni Asya'ya karşı yaptıkları çarpıtma ve yalan dolu haberlerle gündeme gelen Sabah, Takvim ve Yeni Akit ile yargı önünde hesaplaşacağız.

Sistematik bir şekilde 'Kripto FETÖ'cü iftirasıyla devlet kurumlarına Yeni Asya'yı hedef gösteren tetikçi medyaya karşı hukuk süreci başlatıldı. Her defasında bayat yalanlarla ve 'FETÖ' cü ithamlarıyla Yeni Asya düşmanlığı yapan, ülkemizin yaşadığı hain 15 Temmuz darbe girişimi ile alakalı insanların hassasiyetlerini kullanarak asılsız iddialarla halkı kin, nefret ve öfkeyle kışkırtan gazete ve haber siteleri hukuk önünde yaptıkları asılsız haberlerin hesabını verecek. 

İktidara yaranmak için asılsız iddia ve çarpıtma haberlere imza atan medya organları daha önce de benzer hareketler de bulunmuş ve adil yargı önünde gereken cevabı almıştı.

                                                                                   ***

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Kâzım Güleçyüz de son dönemde Yeni Asya'ya karşı yalan ve asılsız haberler yapan medyalarla hukuk önünde hesaplaşılacağını belirtti. Güleçyüz'ün twitter üzerinden yaptığı açıklamaların bir kısmı şöyle:

-Meş'um 15 Temmuz kalkışmasını bütün cemaat mensuplarına ve Nur Talebelerine mal ederek yeni ve iğrenç bir iftiraya daha imza atan ve iyice çizmeyi aşan Akit haddini bilsin, ağzını toplasın. Bu alçakça saldırısının hesabını burada da, öbür tarafta da veremeyeceğini asla unutmasın.

-Biz güce yaslanıp masumlara çamur atan haysiyet ceĺladı ahlaksız tetikçi çetelerinin saldırı ve iftiralarına bugüne kadar papuç bırakmadık, inşaallah bundan sonra da bırakmayacağız. Hukuka her zaman güvendik, güvenmeye devam edeceğiz. Bu güvenle hukuk mücadelemizi sürdüreceğiz.

***

Tıklayınız:

''Bu alçakça saldırısının hesabını burada da, öbür tarafta da veremeyeceğini asla unutmasın''

Haksöz Haber'den Yeni Asya'ya iftira atan 'havuz medyası'na tepkiler

***

Okumak İçin Tıklayınız:

Bütün darbelere karşı çıkan tek gazete Yeni Asya'dır

Müfteri Sabah’a bir kez daha hodri meydan!

Yeni Asya 50 yıldır darbelerle mücadele ediyor

Bize atılan iftiraların temeli yoktur

Yeni Asya manşeti 15 Temmuz sergisinde

15 Temmuz ve Yeni Asya

15 Temmuz manşetleri derlendi

15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde

Darbelerin panzehiri daha çok hukuk ve demokrasi

Bütün darbelerin canı Cehenneme!

15 Temmuz ve Yeni Asya

Takvim Gazetesi İftiraya doymuyor

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 6110
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Özdemiroğlu

    21.7.2018 11:18:10

    (3) Bediüzzaman ve Nur Derslerinden inhiraf etmeden atılacak adımlar Yeni Asya ve arkasındaki asil topluluğun teşebbüs ve girişimleridir.Asla prensiplerden taviz vermeden yolumuz devam eder. Yani fena ve fani destek ve payandalara dayanmadan eskimez ölçüler ile berdevamdır. Bu böyle biline!

  • Özdemiroğlu

    21.7.2018 11:14:51

    (2) Dün önünde temennaya durdukları kesimleri, konjöktür gereği bu gün karşısına alıp hasım belleyenlerin istikameti neresidir acaba? Önüne gelen dolmuşa binenlerin sonu hüsran olacaktır. Yeni Asya camiasının hedefi demokratik ve hukukun asıl alındığı bir Türkiye'dir.

  • Özdemiroğlu

    21.7.2018 11:07:59

    Önce hayallerinden bir kurgu yapıyorlar. Sonra bu çamuru atacak bir taraf arıyorlar. Kendileri gibi düşünmeyen kim ve kimler varsa o balçığı sıvamaya çalışıyorlar. leyleğin ömrü laklakla bunların ömrü de iftira atmakla geçiyor. Fakat yemezler, bu densizlerle hukuk önünde hesaplaşmak şart!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı