"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Iğdır'da bir dershane ve okul kapatıldı

12 Ağustos 2015, Çarşamba 16:11
Iğdır'da, Gülen cemaatine yakınlığıyla bilinen bir dershane ve okul, "izinsiz ek binada eğitim öğretim faaliyetlerinde bulunulması" ve "eğitim alanlarının amacı dışında kullanılması" gerekçeleriyle geçici süreyle kapatıldı.

Alınan bilgiye göre, İl Milli Eğitim Müdürlüğü müfettişleri, kent merkezinde bulunan ve Gülen cemaatine yakınlığıyla bilinen İbrahim Avcı İlk ve Ortaokulu ile FEM Dershanesi'nde incelemelerde bulundu.

Müfettişlerin yaptığı inceleme sonrası İbrahim Avcı İlk ve Ortaokulu, "izinsiz ek binada eğitim öğretim faaliyetlerinde bulunulması" ve "eğitim alanlarının amacı dışında kullanılması" gerekçeleriyle 2 ay, FEM Dershanesi ise "elden öğrenci paralarını toplayarak vergi kaçırmak" ve "yanlış beyanda bulunmak" suçlarından 1 ay kapatıldı.

6 Ağustos'ta İbrahim Avcı İlk ve Ortaokulu ile FEM Dershanesi'nde İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan incelemede, bazı dokümanlara ve bilgisayarlara el konulmuştu.

AA

Etiketler: ığdır, dersane, okul
Okunma Sayısı: 2301
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı