"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İş bırakma eylemleri yeniden başladı

25 Haziran 2015, Perşembe 07:39
Bursa'da otomobil yan sanayine hizmet eden fabrikalardan MAKO'da işlerine son verilen 80 kişi fabrika önünde toplandı.

Bursa'da MAKO AŞ'de işlerine son verilen işçiler, fabrika önünde toplanarak eylem yapmaya başladı. İddiaya göre, geçtiğimiz günlerde fabrikada yapılan bir takım değişiklikleri kabul etmeyip karşı çıkan 80 kişinin işlerine son verildi.

İşlerine son verilen işçiler, 00.00 - 08.00 vardiya değişiminde fabrika önünde toplanarak alkış ve ıslıklarıyla işten çıkartılmalarını protesto etti. Polisin güvenlik önlemleri aldığı olayda, vardiya değişimine gelen bazı işçiler de fabrikaya girmeyerek, işten çıkartılan meslektaşlarına destek verdi.

AA

Okunma Sayısı: 1709
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı