"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul’da ‘neron’ operasyonu

11 Temmuz 2016, Pazartesi 08:45
İstanbul Kağıthane’de oto kundaklama olaylarına karıştığı iddia edilen şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.

Gözaltına alınan 4 zanlı, sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, oto kundaklama olaylarına karıştığı öne sürülen şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirdi. Kağıthane’de önceden belirlenen 8 adrese Özel Harekat ekiplerinin de katılımıyla baskın yapıldı. Adreslerde arama yapan polis, 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyon sırasında çevrede de geniş güvenlik önlemi alındı. Gözaltına alınan 4 şüpheli, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Zanlılar, daha sonra sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Okunma Sayısı: 1313
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı